.

.

TOTS 21

Fotografia amb candidats socialistes al Congrés i al Senat per Tarragona (d'esquerra a dreta, Santi Castella, Joan Ruiz i Sandra Guaita)

Fotografia amb candidats socialistes al Congrés i al Senat per Tarragona (d’esquerra a dreta, Santi Castella, Joan Ruiz i Sandra Guaita)

“Ens dirigim als tarragonins i tarragonines mirant-los als ulls per evitar haver de lamentar res dilluns: el PP i Vox poden sumar diumenge si una part de l’electorat de progrés no va a votar o els seus vots es disgreguen en opcions minoritàries que no tenen ni la més mínima opció de governar. Per tant, els socialistes demanem a tots aquells que s’estimen Tarragona i també a tots aquells que vulguin evitar que l’extrema dreta de Vox s’assegui al Consell de ministres, que votin la candidatura del PSC, la del puny i la rosa, la que farà president Pedro Sánchez i la que garantirà quatre anys de Govern de progrés i la convivència a Catalunya”, així ho ha emfatitzat aquest divendres Joan Ruiz en la valoració final de la campanya electoral.

Per al candidat socialista “les coses estan molt clares, aquí tan sols hi ha dues opcions reals: o bé Pedro Sánchez és president o bé ho serà el senyor Casado amb els vots de l’extrema dreta d’Abascal que s’ha passat la campanya afirmant per activa i per passiva que el seu únic objectiu és “fer fora als socialistes”. No hi ha més alternatives. No anar a votar és un error. I fer-ho per partits que tan sols ambicionen quedar quarts, cinquens, sisens o setens també. O Pedro Sánchez o Casado-Vox. O caixa o faixa. O futur o bloqueig. O progrés o involució”, ha subratllat.

Joan Ruiz ha explicat que les eleccions d’abril van posar de relleu que “amb guanyar no n’hi ha prou. Hem de concentrar el vot en el Partit Socialista per guanyar de forma clara i poder governar. Aquest país no es pot permetre perdre ni temps ni oportunitats amb el front de bloqueig que només busca que Pedro Sánchez no governi. Si vol Pedro Sánchez de president has de votar Pedro Sánchez.”

Finalment el cap de llista del PSC ha reiterat que “el compromís del PSC, dels diputats i senadors socialistes, amb les comarques tarragonines és total i absolut. Serem la veu de Tarragona a les Corts Generals. Volem guanyar i governar també per recuperar el volum inversor que teníem amb Governs de progrés i que el PP, a Madrid, i els independentistes, a Barcelona, van reduir fins a extrems grotescos. Amb el PP al poder Tarragona perdia, de mitjana, més de 150 milions d’euros anuals d’inversió en relació amb el període de Govern socialista. Pensem i votem també en clau tarragonina.”

“Nosaltres creiem en Tarragona i no anem al Congrés i al Senat a alimentar cap confrontació sinó a resoldre problemes i a aconseguir inversions per la nostra terra. Del vostre vot depèn. Feu-nos confiança! Per Tarragona, per la convivència i pel progrés, vota socialista!”, ha conclòs.