TOTS 21

Joan Rius i Mestres, el candidat d'ERC

Joan Rius i Mestres, el candidat d’ERC

Joan Rius i Mestres serà el candidat a l’alcaldia de la Nou de Gaià per Compromís per la Nou-Esquerra Republicana de Catalunya (CLN-ERC), a les eleccions municipals del 24 de maig. Rius encapçala una candidatura renovada, hereva del Grup Nouenc que es va presentar el 2011 i va obtenir dos regidors. “Vivim temps de canvis, a nivell de país, però també són necessaris canvis en la política municipal. Si el proper 27 de setembre votarem pel futur del nostre país, aquest 24 de maig Compromís per la Nou-ERC volem que es voti perquè el poble tingui un futur per als nostres fills”, ha dit Joan Rius.

Les prioritats d’aquesta candidatura són “procurar que l’escola de la Nou de Gaià funcioni bé, que hi hagi bons serveis, que la gent jove no hagi de marxar del poble per obtenir treball i que sigui un poble atractiu per al jovent”. Joan Rius afirma que la Nou de Gaià és un poble sense atractiu per a l’adolescència i joventut.

Altres prioritats són “impulsar l’economia del poble i intentar aprofitar el que sí que tenim, que és el patrimoni, per dinamitzar aquesta economia local”. Compromís per La Nou-Esquerra Republicana de Catalunya proposa, en aquest sentit, “la creació d’un viver d’empreses tecnològiques, que generarien un valor afegit i serien atractives, sobretot, per a professionals joves qualificats”.