.

.

TOTS 21

Més de 200 persones gaudeixen del sopar a la fresca de la Festa de la Granja. Joan Reig va posar musica al primer dia de festa, que dona el tret de sortida a un mes de juliol farcit d’actes. Música, food trucks, animació infantil, sardanes, cultura popular, tradició… Tot plegat, els ingredients del primer cap de setmana de juliol al Morell, amb la Festa de la Granja. Un esdeveniment que cada cop crida l’atenció de més persones que tenen ganes de passar-ho bé i de començar a gaudir d’un mes que arriba ple d’actes per a tots els gustos.

Joan Reig va ser l’encarregat, amb la presentació del seu primer disc en solitari, de posar ritme a la primera nit de festa, que havia començat amb la tradicional caminada des del Morell fins a la Granja dels Frares i un sopar de carmanyola. Una nit que es va allargar fins a la matinada amb la música dels DJ’s Gloria’s Sound Sistema.

Joan Reig en una actuació acompanyat de Sergi Esteve. Foto: fores.cat

Dissabte, 230 persones es van apuntar a compartir un sopar a la fresca que, per primera vegada, oferia dues opcions: d’una banda, pa amb tomàquet i embotit, i de l’altra, sardines amb pa torrat, tomàquet i all. Tots dos menús amb aigua, vi i gelat inclosos. Un àpat que cada vegada aconsegueix reunir un nombre més alt de participants, la qual cosa confirma la consolidació, any rere any, d’aquesta festa.

També dissabte hi va haver lloc per a animació i una atracció infantil, la missa, i els balls de l’Associació Cultural Sardanista i el Ball de Capgrossos petits de l’Embruix. Per acabar la nit, l’orquestra Grup Enigma va fer aixecar tothom de la cadira amb la seva música. En definitiva, un inici al mes de juliol que obre la porta a més festa i més gastronomia, amb l’Apatapa, del 12 al 15, i la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, del 20 al 30.

Redacció