.

.

TOTS 21

Un moment de l'acte de relleu de Gemma per Joan Plana

Un moment de l’acte de relleu de Gemma per Joan Plana

Joan Plana ha pres possessió avui com a nou representant territorial de l’Esport a Tarragona en substitució de Gemma Solé, que ha desenvolupat les funcions de la Secretaria General de l’Esport a la demarcació en els darrers cinc anys. La sala d’actes dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona s’ha omplert amb més de 70 persones per assistir a un acte emotiu.

Ha presidit el relleu Óscar Peris, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, acompanyat de Gerard Figueras; Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport; Gemma Solé, representant territorial de l’Esport sortint, i Joan Plana, representant territorial de l’Esport entrant.

A l’acte, tampoc han faltat representants del sector esportiu de Tarragona, provinents de clubs, Consells Esportius, Ajuntaments i federacions, que han volgut ser presents en el canvi de titular del departament, que passa a dirigir Joan Plana, fins ara coordinador territorial a Tarragona de la Direcció General de Joventut.

Joan Plana va néixer a l’Arboç el 1955. És llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació-Psicologia per la Universitat de Barcelona. Postgrau a l’any 2001 en “Gestió i direcció de centre docents públics” per la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha treballat en l’àmbit privat a l’empresa IDPE (Intervenció i diagnòstic psicològic i empresarial), com a soci fundador i responsable de personal i desenvolupament. És funcionari del cos docent de secundària en el Complex Educatiu de Tarragona de la Generalitat de Catalunya. Actualment està en excedència. Del 2000 al 2006 va ser membre de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya a la delegació de Tarragona.