.

.

TOTS 21

Jessica De Gree en un partit de pretemporada a la pista del Manyanet de Reus. Foto: Rafa Marrasé / TGN Bàsquet

Els mals presagis s’han complert i finalment la pivot del TGN Bàsquet Jessica De Gree es perdrà el que resta de temporada per culpa de la lesió al genoll dret que es va fer en el partit contra el CN Terrassa al pavelló del Sagrat Cor en la tercera jornada de lliga. De Gree pateix un trencament del lligament creuat anterior del genoll dret i haurà de passar per la sala d’operacions. La jugadora està valorant on s’operarà, si aquí a Catalunya o bé torna als Estats Units. En tot cas, no vestirà més la samarreta del TGN Bàsquet aquest curs.

El club va recórrer a diferents especialistes per tenir un diagnòstic acurat i els metges han coincidit en el fet que l’operació és la millor solució per evitar recaigudes i lesions més greus.

Jessica De Gree és una pivot de 22 anys i 1m80 que té doble nacionalitat txeca i nord-americana i va arribar al TGN Bàsquet aquesta temporada procedent de l’equip Hillsdale College Chargers (NCAA II), on va aconseguir el campionat de la conferència G-Mac.

Amb la samarreta del TGN Bàsquet ha jugat poc més de dos partits de lliga (es va lesionar en el tercer) fent una mitjana de 4,3 punts per partit amb un 66% d’encert en tirs de camp. De Gree, una pivot molt sòlida en defensa, formava parella interior amb la nord-americana Watson.