.

El jugador andalús deixarà la seva fitxa lliure. Foto:Nàstic

El jugador andalús deixarà la seva fitxa lliure. Foto:Nàstic

El Nàstic ha fet oficial que finalment Javi Martínez serà el jugador que abandonarà la disciplina grana per a poder incorporar de forma oficial a Xisco Muñoz.

L’andalús entrava en gairebé totes les travesses per abandonar el club grana degut a la seva poca participació en aquest inici de temporada. Martínez que va arribar de la mà de Javi Salamero ara fa tres temporades, ha vist com diverses lesions han mermat la seva participació de forma definitiva i com amb una barreja d’una recuperació massa llarga i la molta competència en una posició on els grana tenen diferents jugadors, li ha barrat les portes als onzes de Vicente Moreno.

La plantilla ha assumit la baixa de Javi Martínez, amb les declaracions del seu capità, Xisco Campos, qui tot i ser conscient que és un cop dur pel jugador ha reconegut que qualsevol professional i qualsevol equip està preparat per afrontar situacions com aquesta.

La de Javi Martínez podria ser que no fos l’última baixa ja que en el cas que el Nàstic incorpori algun altre futbolista abans del 31 de gener, dia en que es tanca el mercat d’hivern, el club hauria de buscar sortida a algun jugador de la plantilla actual.

Els grana jugaran aquesta tarda un partit a favor d’UNICEF al pavelló del Serrallo, on es podrà veure als jugadors del Nàstic intentant fer cistelles i als del CBT amb una pilota als peus.