.

.

TOTS 21

Fotografia guanyadora del concurs d'Instagram del Port

Fotografia guanyadora del concurs d'Instagram del Port. Foto: Jaume Sáez

Aquest matí ha tingut lloc l’entrega dels premis del II Concurs d’Instagram organitzat pel Museu del Port, en un acte que ha comptat amb la presència de
la directora de Relacions Institucionals i Comunicació, Montse Adan; la directora del Museu del Port, Mercè Toldrà; la directora del Centre d’Estudis
Marítims del Port de Tarragona (CEMAPT) Neus Pàmies; i la secretaria del concurs, Carme Montaña.

Aquesta és la segona edició d’un concurs fotogràfic que enguany ha tingut les festes de Sant Pere i la Verge del Carme del Serrallo com a temàtica. De les fotografies que s’han presentat a concurs se n’han seleccionat 13 d’elles que estaven dins dels paràmetres demanats, és a dir, etiquetades correctament amb el hashtag #desantperealcarme2014. El passat 18 de setembre el jurat es va reunir i va seleccionar les tres fotografies guanyadores.

Entrega de premis del II Concurs d’Instagram del Port de TarragonaAquest matí ha tingut lloc l’entrega dels premis del II Concurs d’Instagram organitzat pel Museu del Port, en un acte que ha comptat amb la presència de la directora de Relacions Institucionals i Comunicació, Montse Adan; la directora del Museu del Port, Mercè Toldrà; la directora del Centre d’Estudis Marítims del Port de Tarragona (CEMAPT) Neus Pàmies; i la secretaria del concurs, Carme Montaña.

Aquesta és la segona edició d’un concurs fotogràfic que enguany ha tingut les festes de Sant Pere i la Verge del Carme del Serrallo com a temàtica.De les fotografies que s’han presentat a concurs se n’han seleccionat 13 d’elles que estaven dins dels paràmetres demanats, és a dir, etiquetades correctament amb el hashtag #desantperealcarme2014. El passat 18 de setembre el jurat es va reunir i va seleccionar les tres fotografies guanyadores.

El Museu del Port de Tarragona té previst realitzar una exposició amb les fotografies del participants dels diferents concursos anuals d’Instragram. El llistat dels premiats i el de les fotografies guanyadores és el següent:

1r Premi

Autor: Jaume Sáez

Nom d’usuari d’Instagram: kesse1955

2n Premi

Autor: Xavier Inglès

Nom d’usuari d’Instagram: xavingles

3r Premi

Autora: Ania Urbanska

Nom d’usuari d’Instagram: annaurbanska