.

.

TOTS 21

Fotografia de grup de la Competició de Patinatge de les Festes d’Estiu. Foto: cedida.

Continuen les Festes d’Estiu de La Pobla, amb la vista posada en el concert de Jarabe de Palo. El dissabte, dia 14 de juny, tindrà lloc el concert de la banda liderada per Pau Donés, la recaptació del qual es destinarà íntegrament, a la Fundació Josep Carreras. En el marc de les Festes d’Estiu tampoc hi faltaran actes amb important tradició al municipi com la Festa del Romesco o la Paella Popular. A més a més, el Torneig FUTSAL 2018, un campionat de patinatge o la festa infantil amb aigua i escuma són alguns dels actes celebrats durant la setmana passada.

Com cada estiu, La Pobla de Mafumet ha organitzat un conjunt d’activitats lúdiques on s’hi recullen nombroses propostes per a grans i petits. Les Festes d’Estiu tornen doncs, carregades de música, esports, tradicions populars i molta diversió. Pel moment, ja s’han dut a terme diverses activitats com un sopar de carmanyola o una exhibició de vehicles clàssics. A més, durant aquest cap de setmana passat han tingut lloc dues cites esportives, el Torneig FUTSAL 2018 i el campionat de patinatge, organitzat pel Club Patí La Pobla de Mafumet.

A banda de l’esport, aquest cap de setmana també s’ha pogut gaudir del segon concert del cicle de concerts d’orgue “Mediterrani, terra de cultura”, que té lloc a l’Església de La Pobla. Així mateix, dissabte al vespre, els petits del municipi van poder gaudir d’una festa infantil amb aigua i escuma que va comptar amb l’animació del grup “Més Tumàcat”.

Moment del Torneig FUTSAL 2018. Foto: cedida.

Sense dubtes, però, el plat fort d’aquestes festes és el concert de Jarabe de Palo, que tindrà lloc dissabte vinent a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal. Amb aquesta actuació, el consistori segueix amb la línia engegada fa uns anys, i que ha portat a La Pobla concerts amb noms tan coneguts com el de Macaco o Antonio Orozco. A més, en aquesta ocasió, el concert tindrà fins solidaris ja que la recaptació íntegra es destinarà a la Fundació Josep Carreras, contra la leucèmia.

La reconeguda banda liderada per Pau Donés celebra vint anys des que “La Flaca” va envair les emissores de ràdio de mig món. Ara, amb un llarg bagatge i amb títols tan coneguts, cantats i recordats pel públic com “Depende”, “Grita”, “Agua”, “Bonito”, “El lado oscuro” o “Déjame vivir”, arribaran a La Pobla per oferir un concert amb els títols imprescindibles del repertori dels seus primers 20 anys sobre els escenaris.

Abans de l’actuació liderada per Pau Donès, es podrà gaudir també de l’actuació musical dels reusencs Doble Rombo, banda de rock que despunta en el panorama nacional. L’actuació de Doble Rombo (22.30 h) i de Jarabe de Palo (23.30 h) s’ofereix al públic per només 10 € i les entrades es poden adquirir a través del portal Atrápalo: https://www.atrapalo.com/entradas/concierto-solidario-de-jarabe- de-palo-20-anos_e4816743/

Pau Donès a la portada del nou disc 50 Palos de Jarabe de Palo. Foto: Jarabe de Palo.

Entre els actes que programa el consistori en el marc de les Festes d’Estiu, aquest 2018 no hi faltaran imprescindibles com la Paella Popular, la desfilada de moda infantil, el festival Playback, les sessions de cinema a la fresca o la celebració de la Diada de Catalunya. Per l’altre costat, entre els actes previstos a més curt termini, destaca el concert de la Jove Orquestra Intercomarcal, que tindrà lloc el proper dia 20 de juliol al Casal Cultural, o el Correfoc amb motiu del 10è aniversari de l’Associació Juvenil Els Set Pecats Capitals Ball de Diables.

Aquesta activitat, que recorrerà els carrers del poble, tindrà lloc dissabte 21 de juliol, dia en què la Pista Coberta tornarà a acollir una actuació musical, el concert de Cat Rock. La programació completa de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet està disponible a la pàgina web municipal, així com als seus perfils a les xarxes socials i a l’App femPobla.

Redacció