TOTS 21

JAMA, saludant l'alcalde dels Pallarsos, Pep Nolla

JAMA, saludant l’alcalde dels Pallarsos, Pep Nolla

José Antonio Martínez, JAMA, veí dels Pallaresos, amant de la bici, esportitsta i aventurer, ja ha arribat als Pallaresos. Després de 18 dies, i amb 1.888 quilòmetres recorreguts, ahir dilluns 27 de juny, el consistori, família, veïns i amics dels Pallaresos el van rebre a l’Ajuntament per donar-li la benvinguda. JAMA havia partit dels Pallarsos el 10 de juny.

Ha estat un viatge per Europa (TransEuropa 2016 – TE16), en el que José ha barrejat el repte esportiu i personal, amb un viatge solidari en el que ha recorregut els països d’Holanda, Bèlgica, França i Andorra, per entrar a Espanya per Catalunya. Han estat 1.888 quilòmetres solidaris en benefici de l’Hospital de dia Mas Sabater de la Fundació d’Esclerosis Múltiple de Reus.

El taló amb els diners recaptats solidàriament

El taló amb els diners recaptats solidàriament

Tant Toni Tenorio, regidor d’Esports de l’Ajuntament dels Pallaresos, com Sefa Bové, coordinadora de campanyes de la Fundació d’Esclerosis Múltiple de Tarragona, han estat seguint el recorregut de José en el seu viatge, i publicitant la campanya TE 2016 – 1€ x Km.

JAMA, amb la Colla Gegantera

JAMA, amb la Colla Gegantera

D’aquesta forma entre tots, ahir el regidor d’Esports li va lliurar a José un taló de 1.132€, que són totes les aportacions recollides fins al moment, que ell mateix va lliurar a Roser Llauradó, usuària de l’Hospital Mas Sabater, i que va rebre encantada i agraïda per l’esforç del José i de tots els que han estat col·laborant, i que continuen treballant, per tal de que el viatge solidari de José, aconsegueixi el seu objectiu. 1.888Km = 1.888€.

#sigemsolidaris #pallaresossolidari #elspallaresos