.

.

TOTS 21

Les entrades per assistir als concerts del cicle Jazz Estiu ja estan exhaurides i no se’n posaran més a la venda, ja que l’aforament és limitat.

L’Ajuntament de Tarragona ha organitzat aquest cicle de concerts on hi estan representats tots els gèneres musicals a l’entorn del jazz: el tradicional i el contemporani. Davant dels recintes patrimonials sonen ritmes de dixieland, swing, manouche, folk jazz i músiques del món.

Aquest dijous 13 d’agost a la plaça de l’Escorxador segueix el cicle de concerts amb autors locals. És el torn del grup The Xiclettes, un trio vocal femení, amb un repertori variat que va des del swing, passa pel soul i arriba fins els ritmes actuals. També es podrà gaudir de Swing Airlines, un quintet de músics de jazz d’àmplia trajectòria professional amb un repertori ple de clàssics dels anys trenta i quaranta i música de pel·lícules.

El cicle, inclòs dins la programació municipal Tarragona Reactiva la Cultura, seguirà els propers dies 20 d’agost, amb Luis Cojal i The Manouches, i finalitzarà el 30 d’agost amb l’actuació d’Olga Pes Quintet i Guillem Anguera Quartet.

Més informació: https://www.tarragona.cat/cultura/teatre-dansa-musica/tarragona-reactiva-la-cultura/jazz-estiu-1

Redacció