.

.

TOTS 21

Cartell informatiu. Foto: Cedida

Cartell informatiu. Foto: Cedida

La setmana vinent inicia la campanya per tal de renovar o fer-se de nou el Passi Tarragoní 2023 del Museu d’Història. A partir del dilluns 16 de gener i fins al 30 de juny, tothom qui ho vulgui podrà dirigir-se a la seu de Casa Castellarnau per a fer-se al carnet. Després de l’èxit obtingut, on es van sumar 840 persones a la proposta, enguany es torna a crear aquesta opció de visitar els monuments de la ciutat, pagant, una sola vegada l’any 6,80€.

Així doncs, tal i com ja es va fer l’any passat, totes les persones empadronades a la ciutat de Tarragona podran gaudir de l’entrada lliure a tots els recintes del Museu d’Història i la resta d’institucions museístiques de la ciutat. Aquests espais, son: l’Amfiteatre, la Casa Canals, la Casa Castellarnau, el Circ romà, el Fòrum de la Colònia, el Fòrum Provincial – Pretori, les Muralles – Passeig Arqueològic; així com la maqueta de Tàrraco, la Catedral, Museu Diocesà i Museu Bíblic; Museu d’Art Modern i Museu del Port.

Horari per fer-se el passi
A Casa Castellarnau, de dilluns a divendres de 9 a 14.30h. Dissabtes, diumenges i festius de 9.30 a 14.30h (es podrà fer, però no s’entregarà el document fins al següent dia laborable).

En cas de renovació del passi, s’haurà de portar físicament, acompanyat del DNI.

Adjuntem l’enllaç web per recordar les persones que ja tenen entrada de caràcter gratuït o reduït:

https://www.tarragona.cat/patrimoni/museu-historia/visites/preus-i-venda-dentrades.