.

La programació de la Festa Major de Sant Miquel – Alforja 2022 ja està enllestida i, sens dubte, el fet més important i remarcable és que en aquesta propera edició es recuperarà la plena normalitat de la festa que s’havia vist molt alterada tant l’any 2020 com l’any 2021.

El programa d’actes arrenca dijous 29, dia de Sant Miquel, amb un repic de campanes, i finalitza el diumenge, 2 d’octubre, amb focs d’artifici. Entre mig hi ha una extensa i àmplia programació que té com a objectiu que la festa arribi a tothom i que tothom s’hi senti implicat.

Cal destacar, d’altra banda, que el programa és possible gràcies a la col·laboració i a les aportacions de persones i entitats i que hi ha nombrosos actes i espais oberts a la participació de totes i tots els alforgencs. Des de l’Exposició d’Artistes Locals passant per la Mini Olimpíada o pel Concurs Internacional de ‘Playback’ Vila d’Alforja, actes que no seria possible dur a terme sense una gran participació popular.

A més a més hi ha tots els actes que directament organitzen les entitats: el berenar per a nenes i nenes o el Corre Bars que organitzen Joves d’Alforja, el correfoc infantil i adult que promouen Diables d’Alforja, el Campionat de Bitlles organitzat per l’Ateneu Cultural Josep Taverna, les Matinades Tronades amb el Ball de Diables, els Diablons i l’Emit els Cingles o la plantada i la cercavila geganteres que organitzen els Geganters i Grallers d’Alforja.

D’altra banda, el pregó que obrirà la festa és a càrrec del Dr. Guillermo Cañardo, voluntari d’Open Arms, mentre que en el capítol d’espectacles destaquen el monologuista Toni Albà, l’espectacle de màgia Màgic Show de Xavi Medina o els concerts que oferirà l’Orquestra Metropol.

És segur que queden coses en el tinter. Inflables infantils, ballada de sardanes, l’scape truck’, etc. Però el millor és que cadascú es faci la festa a mida ja que, finalment, del que es tracta és de viure i gaudir la festa a partir de l’aproximació que a cadascú li resulti més convenient i interessant.

Consutleu la programació en aquest enllaç.