.

.

TOTS 21

Les IV Jornades esportives a la platja de la Paella tindran lloc a partir de les 9.30 h

Les IV Jornades esportives a la platja de la Paella tindran lloc a partir de les 9.30 h

Els propers 16 i 17 de maig s’organitzen les IV Jornades esportives a la platja de la Paella, a partir de les 9.30 h, amb la participació d’entitats esportives i de les escoles i instituts de la població. Hi prendran part els alumnes de sisè de primària i de primer d’ESO de tots els centres docents.
Aquesta activitat s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn, que un curs més la Regidoria d’Educació i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya plantegen desenvolupar com un instrument per donar una resposta integrada a les necessitats educatives de la nostra societat, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves (0 a 18 anys) a partir de diverses iniciatives locals.
Es tracta de construir una xarxa estable de suport a la comunitat educativa, que permeti un treball formatiu fora de l’entorn escolar amb la col·laboració dels diferents serveis i recursos municipals i també d’altres institucions i entitats dels àmbits social, cultural i esportiu.
Els clubs i entitats col·laboradors en aquestes jornades esportives, en aquesta edició, són: Zona Fitness, CrossFit, Anura, Spa i Salut, Apolo Gimnàs, Beach Tennis Torredembarra, Club Futbol Platja Torredembarra, Club Esportiu Voleibol Torredembarra, Club Bitlles de Salomó/ Bitlles Catalanes dels Xiquets de Tarragona, Club Atletisme Torredembarra i SOREA.