.

La caòtica situació administrativa que ha viscut el CF Reus Deportiu en aquest inici de temporada per les derivades dels límits salarials ha frustrat el fitxatge d’Isaac Cuenca pel club. Davant d’aquesta situació, el reusenc exblaugrana ha fet públic un comunicat en el seu compte de Twitter on responsabilitza directament a La Liga de Fútbol Profesional de la seva situació, a l’espera de la roda de premsa que els directius roig-negres han convocat per demà de cara a conèixer finalment la versió oficial del club.

Cuenca explica com va renunciar després de resoldre el seu contracte amb el conjunt israelià del Beer Sheva “a ofertes interessant per tornar a Espanya”. En aquest punt confirma que “vaig decidir acceptar la proposta del Reus Deportiu perquè és el club de la meva ciutat natal i, a més, volia jugar a casa després d’un temps fora i poder retrobar-me així amb un futbol de màxim nivell”.

Tanmateix, “la meva sorpresa va ser que, tot i els esforços del club, LaLiga es va negar a inscriure’m sota l’argument que el meu catxe, independentment del que pactés amb el club, estava molt per damunt del que s’establia al contracte. És a dir -i aquí rau la clau de tot- no s’ho creien. Vaig acceptar les mateixes condicions econòmiques que altres jugadors que sí que van inscriure, però en el meu cas LaLiga no va actuar de la mateixa manera. Seguiré treballant per jugar a Espanya”, conclou la nota.

Els Reus guanya al camp de l’Elx (0-2)

Les dificultats semblen haver esperonat, paradoxalment, als jugadors roig-negres. Aquest dissabte a la tarda han aconseguit la proesa de guanyar 0-2 (amb gols de Fran Carbia al minut 19 i d’Àlex Carbonell al 71) al camp de l’Elx, mostrant una gran superioritat a la primera meitat i saben patir a la segona.