.

.

TOTS 21

Un model de Jaguar KX-140, de l’any 1956, el mes antic de la mostra creixellenca

Aquest diumenge dia 24 de setembre ha tingut lloc a Creixell la segona edició de la Trobada de Vehicles Clàssics de Creixell. Als voltants del Casal Municipal s’hi van concentrar un total de 114 cotxes clàssics i 8 motos.

Gairebé 1.000 persones van passar al llarg del matí pels carrers del voltant del Casal Municipal per contemplar aquestes enyorades joies del motor del segle XX

L’acte estava organitzat pels Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú i el Ball de Diables de Creixell, amb el suport de la regidoria de festes de l’ajuntament de Creixell. També hi ha col-laborat el Motor Club Creixell-MDC Racing i el Motor Club del Ford Fiesta de Catalunya.

A primera hora del matí, els membres del Ball de Diables de Creixell varen preparar un esmorzar típic català de seques amb butifarra. Els 114 cotxes clàssics i les 8 moptocicletes varen quedar exposades devant i als voltants del Casal Municipal.

Durant l’esdeveniment es va fer lliurament de diferents reconeixements a alguns dels participants. Es va lliurar un premi al vehicle clàssic millor restaurat, que va ser un OPEL KADETT RAYE de l’any 1968. propietat del reusenc José López. També va tenir premi el vehicle clàssic que havia vingut de més lluny, essent el guardonat un MINI COOPER de l’any 1990 propietat de Yolanda Rodríguez de PREMIÀ DE MAR. El premi pel cotxe més antic va ser per un JAGUAR KX 140 de l’any 1956, propietat de Gaspar Pirin. I el reconeixement a la motocicleta més antiga va ser per una OSSA PALILLOS de l’any 1956 propietat de Francesc Saigi Capafons de EL CATLLAR.

La regidora de Festes de l’ajuntament de Creixell va presidir l’acte de lliurament de reconeixements i premis. En un breu parlament, va voler agrair la participació tant nombrosa d’aquesta edició així com també la tasca desinteressada realitzada per les associacions i entitats organitzants.

Al final de la Trobada tots els vehicles participants van fer una ruta pels carrers del nucli històric de Creixell i per les urbanitzacions, fent sonar els seus claxons.

L’esdeveniment es va cloure amb un dinar de germanor al Casal Municipal amb una paella realitzada pel creixellenc Joaquín Navarro.