.

.

TOTS 21

S’han decomissat prop de 1.000 joguines. Foto: Cedida

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona han fet aquest dilluns i dimarts un dispositiu conjunt que ha permès detectar productes falsificats i begudes sense etiquetar, per un valor total d’uns 50.000 euros. Les inspeccions es van fer en diferents comerços de majoristes i parades del mercadet de Tarragona de la plaça Corsini.

Els agents al mercadet de la plaça Corsini. Foto: Cedida

En una de les naus del polígon Francolí es van trobar fins a 160 ampolles de begudes alcohòliques i 11.000 llaunes de refrescos amb defectes en l’etiquetatge per valor de gairebé 18.000 euros. També es van trobar quasi 1.000 joguines i peces de roba suposadament falsificades, al costat d’unes 800 etiquetes de logotips falsos de reconegudes marques, tot per valor de quasi 20.000 euros.

Al mercadet de la plaça Corsini, els agents van inspeccionar les paradetes i van arribar a localitzar nombrosos productes de bijuteria i altres objectes de marques de prestigi, suposadament falsos, el valor dels quals superaria els 11.000 euros. Finalment es van decomissar tots aquests productes i es va denunciar els comerciants.

ACN