.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ha obert les inscripcions per apuntar-se a la nova temporada d’activitats esportives que s’inicia amb nombroses novetats. Pel que fa a les classes dirigides, que s’iniciaran el proper 1 d’octubre destaquen les noves sessions de ioga, els dilluns i dimecres, als dos poliesportius municipals. A més, les classes de zumba a Miami Platja, canvien l’horari i passaran a realitzar-se els dilluns i els dimecres de 19.00 a 19.45 h.

Una altra de les principals novetats són els abonaments familiars per a pares i mares amb joves de 14 a 25 anys. Amb aquesta tarifa tots els membres de la família poden gaudir conjuntament de les activitats esportives i en el cas dels majors de 16 anys també del gimnàs de Miami Platja. També s’ofereix un nou abonament que inclou classes, gimnàs i raqueta, així com un abonament específic de raqueta que compta amb la seva versió familiar. Amb aquests abonaments els usuaris de les pistes de pàdel i de tennis podran gaudir d’una rebaixa important en el preu del  lloguer de les pistes.

En relació a les activitats per a nens i nenes es manté la natació dels divendres. Aquesta activitat es complementa amb l’àmplia oferta de les diverses entitats esportives locals. La informació sobre l’oferta de les entitats es pot obtenir als poliesportius municipals. També cal destacar que es mantenen les classes de manteniment per a la gent gran que són totalment gratuïtes.