.

.

TOTS 21

El Campionat de Catalunya de BTT infantil XCO 2022 es disputa a una única prova el 12 de juny a Altafulla en categories de Pre-benjamins a Infantils masculí i femení. La normativa aplicada serà la vigent de la Federació Catalana de Ciclisme per a proves infantils.

La prova es desenvoluparà al voltant de l’ermita de Sant Antoni d’Altafulla, amb paddock i sortida a la mateixa ermita. Es preveu una participació de més de 300 ciclistes.

L’organització va a càrrec de BikePark Costa Daurada Torredembarra i Ajuntament d’Altafulla, amb la col·laboració de la Penya Ciclista Altafulla i la Federació Catalana de Ciclisme.

Inscripcions

Només es pot participar amb llicència de competició. Les inscripcions únicament es realitzaran online al següent enllaç: https://www.ciclisme.cat/cursa/btt/campionat-de-catalunya-btt-infantil-xco 

El registre es tancarà a les 23:59 hores del dimarts 7 de juny. No hi haurà inscripció el dia de la cursa. Cada corredor/a ha de portar la seva placa-dorsal Open BTT assignat per tota la temporada. Qui no el tingui se li assignarà placa el dia de la cursa, en aquest cas es recomana anar amb antelació per recollir dorsal i xip.

Preu inscripció: 6 €

Redacció