.

.

TOTS 21

Inma Rodríguez

Molt mala nit per al PP. La cap de llista per Tarragona, Inma Rodríguez, ha valorat el resultat de les eleccions d’aquest diumenge subratllant que malgrat no haver aconseguit el resultat esperat, “em sento molt orgullosa del nostre projecte, cada vegada més necessari, en una Catalunya que encara un preocupant estat de crispació. Demà al matí continuarem treballant per donar veu a les nostres idees. Moltes gràcies”, ha conclòs

“En primer, lloc, vull felicitar el PSC, guanyador de les eleccions a Catalunya i a tots els grups que han millorat i obtingut representació en el Parlament”.

Rodríguez Moranta ha prosseguit: “Especialment, vull mostrar la meva gratitud personal a tots els apoderats, al meu equip de campanya, companys de la candidatura i a tots els que han donat suport al nostre projecte. No hem trobat en les urnes el suport que esperàvem per un conjunt de circumstàncies que analitzarem, però que, sens dubte, tenen a veure amb l’altíssima abstenció i les especials circumstàncies que han envoltat a aquestes eleccions”.