.

.

TOTS 21

Imatge dels intents de reanimar al gos afectat pel fum. Foto: Ajuntament

Aquest matí al voltant del migdia, s’ha produït un petit incendi a un habitatge de l’avinguda Doctor Pujol de Creixell. El succés ha causat danys materials al domicili, s’ha cremat un sofà i el pis s’ha omplert de fum. Afortunadament no hi ha hagut danys a persones. Però un gosset que era sol al pis, ja que la propietària estava treballant, ha resultat intoxicat pel fum.

La Policia Local de Creixell s’ha personat immediatament al lloc dels fets. També la regidora delegada de Protecció dels Animals de Creixell Pili Romero i el regidor d’urbanisme Jordi Moliné, s’han personat al lloc dels fets des del primer moment per tal d’interessar.se pels fets. A més s’han desplaçat al lloc dels fets 4 dotacions de Bombers i també membres de Protecció Civil de Creixell.

Segons les primeres averiguacions realitzades per Bombers i Policia Local, s’ha cremat un sofà que ha provocat que el fum s’escampés per l’interior de l’habitatge.

El gos, un mascle de 6 anys de nom Obi, ha estat tret de l’habitatge amb una llitera i ha estat atès al carrer per Bombers, Policia Local, un tècnic sanitari i la família propietària de l’animal.

Se li ha proporcionat oxígen al gosset i se li han fet maniobres de reanimació. També ha vingut un veterinari de Torredembarra. Finalment, s’ha recuperat favorablement.

Des de l’ajuntament de Creixell, volem agrair a Bombers, Policia Local, Protecció Civil, Veterinària de Torredembarra, sanitari i veïns de l’habitatge sinistrat, la seva bona feina per tal que aquest succés hagi tingut un bon final, especialment pel gosset Obi i per la seva família propietària.

Redacció