.

.

TOTS 21

La Secció d’Art del CERAP inaugura divendres 7 d’octubre, a les 19.30, inaugura exposició ‘Rosa y rojo, patada en el ojo’, de Miquel Falgàs. La mostra es podrà visitar durant tot el mes d’octubre.

Miquel Falgàs és un artista plàstic reusenc amb una clara influència urbana. La seva obra explora els límits entre la pintura, l’art urbà i l’animació i ha estat premiada als Premis Telax i seleccionada a festivals com BMurals, Murs que parlen o Madrid Street Art Project.

‘Rosa y rojo, patada en el ojo’ recull un conjunt d’obres annexionades no únicament pel color sinó també pel contingut, que pren la ciutat com una natura moderna, apropiant-se de les característiques del paisatge urbà en una exploració dels vincles entre l’herència del grafit i i la pintura abstracta. L’exposició pren el nom d’aquest refrany, que marca una dissonància en l’imaginari col·lectiu a escala estètica. Tanmateix, com succeeix amb el grafit i els seus gestos, taques i empremtes en el conjunt del món físic que construeix la ciutat.

Redacció