.

.

TOTS 21

De 24 anys i 1,90 metres d’alçada, el pivot ja va jugar al quadre torrenc fa dues temporades. Foto: Cedida

De 24 anys i 1,90 metres d’alçada, el pivot ja va jugar al quadre torrenc fa dues temporades. Foto: Cedida

El pivot Iñaki Ayete s’ha convertit en la segona incorporació del Torredembarra Bàsquet de cara a la temporada que s’iniciarà oficialment el proper 17 de setembre. El jugador Tarragoní, de 24 anys i 1,90 metres d’alçada, ja va jugar al quadre torrenc fa dues campanyes, quan els del Baix Gaià van aconseguir el cinquè lloc a la Tercera Catalana.

Format a les categories inferiors del Club Bàsquet Tarragona (CBT) –on hi va jugar des de la categoría pre-infantil fins a sots-21-, Ayete també va defensar els colors del Gimnàstic de Tarragona les temporades 2010/11 i 2011/12 a Segona Catalana. Posteriorment va tornar al CBT, on va formar part dels filials de Tercera i Primera Catalana, respectivament, al llarg dels exercicis 2012/13 i 2013/14. L’any següent va fitxar pel Torredembarra Bàsquet, club on va militar un any abans de deixar –per estudis- la pràctica activa de l’esport.

Ayete, que compta amb una gran capacitat rebotejadora, ja ha completat al llarg dels darrers dies diverses sessions d’entrenament a les ordres del cos tècnic torrenc, format per Vicente Núñez i Fran Mena.