.

Almeria 1-2 Nàstic

Xavi Molina ha marcat l'1-2 definitiu

Xavi Molina ha marcat l’1-2 definitiu

El Nàstic suma la segona victòria consecutiva en derrotar per 1-2 a l’Almeria. Un triomf vital, que permet als granes dormir en ascens directe a Primera. Naranjo, amb un golàs antològic, i el Kàiser de La Canonja, Xavi Molina, han donat els tres punts de la il·lusió. El Nàstic dormirà en ascens directe. Jean Luc ha estat traslladat a l’hospital després d’una forta trompada, però es troba conscient.

El d’avui era un partit per marcar les veritables opcions d’aquest equip en el tram final de temporada, abans d’enfrontar-se a tots els rivals directes. Davant d’un Almeria que es jugava la vida, els de Vicente Moreno han buscat refredar joc des dels primers minuts només com ell sap fer. Assecant les internades de Lolo Reyes i Ángel, mentre buscava a Naranjo, Aburjania i Emaná per les transicions ràpides. La mala notícia era la targeta groga que veia Mossa i que farà que el lateral valencià sigui baixa davant del Leganés. I precisament una combinació entre Mossa i Abu feia arribar la pilota a Naranjo. Escurat a banda esquerre, el màxim golejador grana signava un gol antològic. Una paràbola i potència perfecta dibuixant una trajectòria imparable. Corria el minut 35 i el Nàstic tenia el partit on el volia. I encara hagués pogut ampliar diferències si Emaná hagués encertat en la definició davant Casto.

S’olorava ja el descans, però amb el temps afegit ja complert arribava la polèmica pel gol en fora de joc claríssim de Ximo Navarro a la sortida d’una falta. En primera instància, el linier anul·lava el gol, però l’àrbitre indicava el centre del terreny de joc. La banqueta grana, amb Vicente Moreno inclòs, es menjava a Pérez Pallas.
La segona meitat tenia el mateix guió que la primera. El Nàstic dominant el temps del joc i sense patir en defensa. Giner substituïa a Mossa en el lateral, mentre que Jean Luc tornava a l’equip en el lloc de Lobato. Un Jean Luc que donava l’ensurt en ser retirat en llitera commocionat, després d’una caiguda brutal picant amb el cap a terra.

Jean Luc ha estat traslladat a l'hospital després de picar amb el cap a terra.

Jean Luc ha estat traslladat a l’hospital després de picar amb el cap a terra.

Després d’uns minuts d’incertesa, els granes tornaven a rondar la porteria de Casto. I en un córner, botat impecablement per Muñiz, el Kàiser de la Canonja, Xavi Molina, enviava al fons de la porteria una pilota carregada d’il·lusió (1-2).

Fins el final tocava patir, i més amb les dues ocasions clares que l’Almeria ha tingut. Però res ha arrencat el tres punts que volaran cap a Tarragona. La imatge del tècnic Vicente Moreno felicitant un a un, al mig del terreny de joc, a tots els seus jugadors és la que millor reflecteix la importància d’aquesta victòria. El Nàstic suma ja 60 punts i dormirà aquest dissabte en ascens directe.

Fitxa tècnica
Almeria: Casto, M. Macedo, F. Vélez, Ximo Navarro, Quique (I. Sánchez 79′), Pozo, Juan Ramírez (K. Uche 61′), J. Ángel, Morcillo, Lolo Reyes i Adri (Soriano 79′).
Nàstic: Reina, Mossa (Ferran Giner 45′), Suzuki, Molina, Gerard, Lobato (Jean Luc 55′) (Juan Muñiz 77′), Madinda, Aburjania, Tejera, Naranjo i Emaná.
Àrbitre: David Pérez Pallas. Ha amonestat als locals Fran Vélez (40′), Adri (50′), X. Navarro (72′) i Lolo Reyes (96′). Als visitants Mossa (24′), Gerard (45′), Aburjania (48′) i Ferran Giner (53′). Expulsat per doble amonestació Fran Vélez (89′).
Gols: 0-1, Naranjo (35′); 1-1,X. Navarro (46′); 1-2, Molina (85′)