.

.

TOTS 21

Regidors de Vilallonga durant la presa de possessió. Foto: Cedida

Regidors de Vilallonga durant la presa de possessió. Foto: Cedida

La constitució de l’ajuntament de Vilallonga ha estat senzilla. El pacte de govern entre Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (ERC-AM) i Vilallonga Pot Més-Candidatura de Progrés (VPM-CP) ha donat majoria absoluta a Ignasi Valera (ERC), que amb 6 vots ha estat escollit alcalde. A l’oposició estarà CiU i PP, aquest últim ha donat el seu vot als convergents.

Durant el seu discurs d’investidura, Valera ha parlat de la responsabilitat amb el territori i amb els veïns i veïnes del municipi utilitzant les paraules de Josep Mestrés i Miquel, diputat provincial i membre de la Unió Federal Nacionalista Republicana a principi del s.XX.

Valera també ha destacat la necessitat d’activar un pla de xoc i de posar en marxa les propostes per millorar el funcionament de l’ajuntament.

Pel que fa a la gestió municipal Valera s’ha compromès a “vetllar per una total transparència, optimitzar recursos i diners mancomunant serveis públics amb poblacions properes; crear una Borsa de Treball local i promoure el comerç local des de l’ajuntament”.

Brigitte Urzaiz