.

Les blaves jugaran a 2a la pròxima temporada. Foto: CBT

Els dos equips han sortit a la pista del pavelló del Serrallo molt conscients de la importància del partit. La Pobla-CBT amb els nervis lògics d’un equip al qual només separen d’un ascens 40 minuts davant del teu públic, l’AB El Vendrell que no volia ser un convidat en la festa de les blaves. El primer quart ha sigut molt igualat. Les locals tenien moltes dificultats per atacar la zona del Vendrell i el desencert en els tirs exteriors han fet que no poguessin agafar una diferència al marcador. El Vendrell jugava les seves cartes molt bé, defensa molt intensa i córrer el camp en atac. Tot i així, les noies d’Hèctor Marin dominaven l’electrònic al final del primer quart per un ajustat 17-14.

El segon quart ha sigut semblant al primer, les defenses s’imposaven als atacs, però en aquest quart l’AB El Vendrell dominava el ritme de joc i donava la volta al marcador. Les visitants han corregut molt bé la pista i han estat més encertades arribant a tenir una màxima de 5 punts. Un temps mort d’Hèctor Marin ha donat lloc a una reacció blava per marxar al descans amb només 2 punts de desavantatge. 28-30 pel Vendrell.

A la tornada de vestidors semblava que el partit continuava amb la mateixa tònica, el tercer quart era més semblant al segon i La Pobla-CBT tornava a capgirar el marcador gràcies a la seva defensa. El desencert blau de cara a la cistella es compensava amb l’esforç defensiu que no permetia transicions del Vendrell. Una darrera reacció visitant feia que l’avantatge de La Pobla-CBT es quedés en només 1 punt. 40-39

Al darrer quart La Pobla-CBT ha sortit amb la intenció de tancar el partit i aconseguir un triomf que certifiqués un ascens més que merescut. Les jugadores d’Hèctor Marin no s’han amagat, han fet un pas endavant i s’han fet definitivament amb el pes del partit. La diferència no passava dels 5 punts, però la dinàmica del partit era clarament local. Finalment, la intel·ligència i la sang freda per jugar els darrers minuts han permès a les noies celebrar l’ascens davant un Serrallo que ha presentat una gran entrada.

L’ascens de categoria és el colofó perfecte per una temporada plena d’èxits en el nou projecte de bàsquet femení al Club Bàsquet Tarragona. Moltes jugadores de l’equip júnior del club que han entrenat i jugat molts partits amb La Pobla-CBT han volgut fer costat a les seves companyes al Serrallo. L’any  vinent tocarà afrontar nous reptes, però la base s’ha començat a construir enguany, i no hi ha millor manera que amb un ascens de categoria.