.

.

TOTS 21

Imatge de la presentació d’aquest matí. Foto: Cedida

Dues empreses del territori, Hife i MareNostrum, han presentat els seus equips per als Ranking Games 2021, una competició esportiva entre empreses que es disputarà a la Pobla de Mafumet entre el 15 i el 17 d’octubre. L’acte, dut a terme aquest migdia a l’ajuntament del municipi, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Joan Sardà i del director de l’esdeveniment, Mario Rigau.

En la presentació, la responsable de Recursos Humans de Hife, Romina Bertomeu, i Carlos Jiménez, del departament de Trànsit, han destacat l’aposta que fa la seva empresa per aquest tipus de competicions esportives que potencien valors com «el treball en equip, la comunicació». «És una manera de veure que tots els resultats requereixen un sacrifici», ha explicat Bertomeu.

Per part de MareNostrum, el seu CEO, Albert Viñas, ha posat en relleu els reforços que aporten els Ranking Games per a la seva plantilla: «L’esport atorga una sèrie de valors molts positius com el companyonia, el treball en equip, els hàbits saludables, etc.».

Sobre els Ranking Games

Els Ranking Games són un esdeveniment esportiu per a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i competitiva, que promou l’esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la mateixa marca.

L’objectiu és l’èpica esportiva i la promoció de marca mitjançant equips competitius i compromesos professionalment i personalment amb l’empresa, corporació o institució a la qual representen en l’esdeveniment.

En els Ranking Games participen empreses, corporacions i institucions representades per equips formats per empleats o persones vinculades.

Per a més informació sobre els Ranking Games: https://rankingames.world/que-son-els-ranking-games/