.

.

TOTS 21

El Villarreal B-Nàstic de Tarragona es jugarà dissabte a les 21:00 hores. Foto: Nàstic

La plaça de la Font és l’escenari escollit per instal·lar un espai habilitat per l’Ajuntament i l’emissora municipal Tarragona Ràdio des del qual es podrà seguir a través d’una pantalla gegant la final Villarreal B-Nàstic de Tarragona del playoff d’ascens a la Segona Divisió.

L’Ajuntament de Tarragona ha fet l’anunci aquest dimecres i ha puntualitzat que, des de Tarragona Ràdio i els diferents departaments municipals que estan implicats a poder oferir la retransmissió, es treballa amb la previsió d’habilitar aquest espai des d’abans del partit contra el Racing de Ferrol i s’activen tots els procediments des del mateix moment de la victòria que va donar a l’equip tarragoní el passi a la final.

La final del playoff d’ascens a Segona es jugarà aquest dissabte 11 de juny a l’estadi de Balaídos (Vigo) a partir de les 21 h. Des de l’Ajuntament s’ha informat que l’espai per seguir el partit estarà ja disonible per a l’afició des d’una hora abans de l’inici del matx, és a dir, les 20 h, moment en el qual també començarà la programació especial que, amb motiu de l’esdeveniment, farà l’emissora municipal Tarragona Ràdio amb el suport del canal de televisió TAC12.

Des de Tarragona Ràdio informen que aquest programa especial es podrà escoltar i veure des de la pantalla gegant i que, a més de l’equip de Tarragona, es comptarà amb una delegació de l’emissora desplaçada a l’estadi gallec per seguir el partit en directe.

D’altra banda, l’Ajuntament ha anunciat que les terrasses podran mantenir l’activitat de forma paral·lela a l’espai habilitat per seguir el partit i ha emès un BAN que regula les condicions per desenvolupar l’activitat de les terrasses a la plaça de la Font dissabte i altres aspectes relacionats amb l’espai públic i la mobilitat en cas que es produeixin actes de celebració diumenge per un eventual ascens del Nàstic a Segona.

Redacció