.

El potencial client de les menorquines Sasga podrà configurar fins al més mínim detall la seva embarcació.

Hermanos Guasch i Sasga Yachts han tancat un acord de distribució en virtut del qual Hermanos Guasch serà concessionari de la drassana de Menorca, especialista en la fabricació de menorquines d’alta qualitat constructiva i àmplies possibilitats de personalització.

Amb la incorporació d’aquestes embarcacions a la cartera de productes d’Hermanos Guasch, la companyia complementarà la seva oferta nàutica amb un tipus de vaixell que destaca per la seva gran personalitat, d’estil elegant i emblemàtic, i que es dirigeix a usuaris amb un gust molt personal, als i a les “amants” de les embarcacions tipus llaüt.

En aquest sentit, el potencial client de les menorquines Sasga podrà configurar fins al més mínim detall la seva embarcació, ja que la construcció artesanal d’aquests vaixells permet un alt nivell de personalització: fustes, teles, acabats, opcions, etc.

Després de la signatura de l’acord, Hermanos Guasch comercialitzarà les embarcacions de Sasga Yachts i prestarà els serveis tècnics i d’atenció al client associats. De fet, l’equip de l’empresa amb seu a l’Hospitalet de l’Infant ja està treballant conjuntament amb Sasga i ha viatjat fins a la seu de la drassana per conèixer de primera mà els detalls del procés de construcció artesanal d’aquestes embarcacions.

Alta qualitat i tecnologia, emblemes de Sasga Yachts

Hermanos Guasch ha apostat per Sasga Yachts per satisfer navegants exigents que busquen embarcacions segures i de primera qualitat, realitzades de forma tradicional, però sense renunciar a les últimes innovacions tecnològiques. Aquesta amalgama de característiques es concreta en un es embarcacions úniques per navegar: vaixells mariners, molt estables, amb tota l’essència d’allò que caracteritza les menorquines i amb un rendiment que permet assolir una velocitat de creuer de 16-17 nusos i una velocitat màxima de 22-23 nusos.