.

.

TOTS 21

Héctor Ciria.

Després de més de deu anys en la companyia, Héctor Ciria, actual Conseller Delegat (CEO) del Grup Quirónsalud des de 2017, ha comunicat al Consell d’Administració la seva intenció de no renovar els seus càrrecs quan finalitzi el seu contracte actual al gener de 2023, per a dedicar-se a emprendre projectes personals.

Víctor Madera, fundador i figura clau en la creació i desenvolupament del Grup en els seus orígens, succeirà en la direcció de la companyia a Héctor Ciria. Juan Antonio Álvaro de la Parra i Oliver Sánchez completaran la primera línia directiva dins del Grup.

Juan Antonio Álvaro de la Parra porta en la companyia des de 2003 gestionant reeixidament diversos hospitals, i ha estat una figura clau en la implementació de sistemes de gestió basats en la qualitat assistencial, l’experiència del pacient i l’excel·lència operativa.
Oliver Sánchez, Director Financer de Quirónsalud des de 2021, és membre del Consell d’Administració des de 2017 i ha estat responsable del procés d’integració de Quirónsalud en el grup Fresenius-Helios, la seva matriu alemanya.

Durant més d’una dècada, Héctor Ciria ha ostentat diferents posicions de lideratge en Quirónsalud, des de les quals ha contribuït a mantenir al Grup en una destacada senda de creixement tant a nivell orgànic com a través d’una llarga i reeixida sèrie d’adquisicions que han convertit al Grup en el líder del sector a Espanya, liderant a més la seva expansió a Llatinoamèrica i potenciant la seva digitalització.

El Consell d’Administració ha agraït a Héctor la seva contribució i dedicació durant tots aquests anys, inclosos els temps difícils de la pandèmia.

Redacció