.

Un gol d’Uche ha servit per igualar un partit on s’havia avançat el conjunt gallec gràcies a Cristian Herrera. Foto: Gimnàstic de Tarragona.

Ha acabat la temporada més trista, la del descens a Segona B després de tres temporades seguides patint. L’entrada de Quique Martín, que havia de salvar l’equip, no ha funcionat i amb l’adéu al curs, s’acomiada també el tècnic navarrès. S’obre una nova etapa, la de l’intent de retornar a la categoria de plata.

El Nàstic ha tancat la temporada a LaLiga 1|2|3 amb un empat davant el CD Lugo amb dos gols transformats a la segona part. L’equip d’Enrique Martín acaba la lliga en la vintena posició de la classificació amb 36 punts.

Els primers minuts de partit han estat dominats per un Nàstic, que ha tingut la primera ocasió de gol en el minut 16 amb una centrada d’Abraham rematada per Pol Prats per damunt el travesser. Un minut després Cotán també ho ha intentat amb un xut llunyà, que ha aturat sense problemes el porter Varo. L’equip d’Enrique Martín ho ha seguit provant, sobretot per bandes, amb uns actius Abraham i Pol Prats que no han trobat rematador a les seves jugades. Les ocasions més clares han arribat al segon tram d’aquesta primera meitat: en el minut 25 un potent xut del lateral esquerre ha marxat fora fregant el pal dret de la porteria del CD Lugo i posteriorment el protagonista ha estat Uche que ha tingut dues opcions per estrenar el marcador: en el minut 32 i en el 40 dues rematades seves les ha aturat el porter Varo.

Els segons 45 minuts han començat amb opcions pels dos equips mintjançant Sergio Montero i Uche per al Nàstic i Gerard Valentín per al CD Lugo, però en dos minuts bojos, del 63 al 64, s’han fet els dos gols: el 0 a 1 de Cristian Herrera l’ha replicat en la següent jugada Uche per al Nàstic per empatar. L’última ocasió ha estat en el 70, quan Javi Márquez ha tingut l’oportunitat de fer el 2 a 1 però la seva rematada llunyana l’ha tret el porter Varo amb la punta dels dits.

FITXA TÈCNICA

Aliniacions:

Gimnàstic: Becerra, Salva, Noguera, Djetei, Abraham (P. Valentín 46’), Cotán, Márquez, Palanca, Pol Prats (Cardona 62’), Montero (Sun 77’) i Uche

CD Lugo: Varo, G. Valentín, Menosse, José Carlos, Lebedenko, Pita, Seoane, Rey (Gil 52’), Muñiz (Campillo 78’), Martínez (Barreiro 60’) i Herrera

Gols: 0-1 / Herrera (63’); 1-1 / Uche (64’)

Targetes grogues: Locals: Abraham (33’), Djetei (46’) i Sun (82’). Visitants: Seoane (37’), Lebedenko (54’), Pita (64’) i Campillo (93’)

Àrbitre: José Antonio López Toca.

Estadi: Nou Estadi