.

.

TOTS 21

Un grup d'actors de Halloween, a l'entrada del parc. Foto: Tarragona21

Un grup d’actors de Halloween, a l’entrada del parc. Foto: Tarragona21

Des del passat 26-S, Port Aventura té en marxa l’edició número 15 del popular Halloween, una celebració que va començar oferint-se durant 21 dies i s’ha ampliat fins a 40 per mantenir obert el parc en temporada baixa. Halloween tancarà el 15 de novembre i presenta diverses novetats, especialment una dedicada al públic familiar i infantil i amb les ‘Nits Negres’, segons han explicat avui el director general, Luis Herrault, i el director d’espectacles, Gianfranco Bollini.

Destaquen el ‘Happy birthday Halloween’, el ‘Halloween Family Festival’, el ‘Halloween Escape’, ‘La Muerte Viva’ i ‘Old Wild Halloween’. Fins a 160 artistes predran part en els espectacles,, amb puntes de fins a 230.

“Aquesta temporada Halloween aposta per ser més participatiu”, ha dit el director general. L’objectiu és que el públic vingui a passar por mentre es diverteix i formi part activa de la festa. Per això neix ‘Halloween Family Festival’, que s’incorpora a SesamoAventura en horari continuat de 10:30 a 17 hores.

D'esquerra a dreta, Luis Herrault, Gianftanco Bollini i l'actriu Patricia González, caracteritzada

D’esquerra a dreta, Luis Herrault, Gianftanco Bollini i l’actriu Patricia González, caracteritzada

En les diferents àrees temàtiques hi haurà nous espectacles, com ‘La Muerte Viva’ a la de Mèxic; o el ‘Halloween Escape’, a la de Xina. Aquí, un grup d’artistes comptarà amb la campiona del món de salt de corda, Adrienn Banhegyi.

Tornen també els passatges del terror, amb REC Experience, basat en la saga de films. Finalment, hi haurà dues ‘Nits Negres’ l’11 d’octubre (amb ‘La Nit dels vampirs’) i el 31 d’octubre, amb la ‘Nit de Halloween’. Aquests dies el parc restarà obet fins a la una i les dues de la matinada.

Durant els caps de setmana, es podrà entrar al Passatge del Terror emplaçat a la Polinèsia. Amb durada de 15 minuts i preu a banda de 5 euros, està especialment pensant per als seguidors de la pel·lícula de terror REC.

Més de 5,5 milions de visitants

Al llarg de 15 temporades de Halloween, el parc ha rebut més de 5,5 milions de persones, de les que 1,3 milions van ser visitants estrangers. Del total, 2,7 procedien de Catalunya.