.

.

TOTS 21

Foto de família de les participants torrenques

El Pavelló Sant Jordi ha acollit aquest diumenge la 1a Jornada de la Fase Comarcal dels Jocs Escolars de Catalunya del Consell Esportiu del Tarragonès.

Hi han pres part més d’una vuitantena de patinadores del Tarragonès provinents dels clubs PC Vila-seca, Dojo Tarragona, Nàstic Tarragona i Club Patinatge Torredembarra en categories mini, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Els patinadors i patinadores del Club Patinatge Torredembarra han aconseguit pòdium en totes les categories en què s’han presentat.

En categoria mini, el guanyador ha estat Giovanni Terlizzi. En la categoria benjamí A, el primer lloc del pòdium ha estat per al Club Pc Vila-seca i les places segona i tercera per a les patinadores del Torredembarra, Garcia i Pachon. En la següent categoria, benjamí B, la primera i segona plaça han estat per a Maribel Gómez i Ylenia Sánchez, del Torredembarra. En benjamí C, el pòdium complet ha estat, també, per a patinadores del Torredembarra: Claudia Gómez, Sofia González i Ainara Crisol.

En la categoria de prebenjamí B, en primer lloc es va classificar Mertixell Boronat, en segon Celia Pérez, ambdues del Torredembarra i en tercer lloc Lídia Gómez, del Nàstic Tarragona. En prebenjamí C, el 1r classificat va ser Xavier Olcina del Gimnàstic de Tarragona i 2n, 3er i 4t Paula Fortuny, Yaiza Gil i Ariadna Terlitzzi del Torredembarra.

En la categoria d’alevins A, Marta Roca, Ona Gibert i Núria Boronat, del Torredembarra, van completar el pòdium. En aleví b, la primera classificada va ser Emma Asensio i Claudia Cano es va classificar segona. I en categoria aleví C, primera va ser Amaya Puente del Dojo Tarraco, segona Yaiza Doblado del Torredembarra i tercera Agata Russo del Dojo Tarraco. En les categories infantil i cadet, també van aconseguir pòdium patinadores del Club Patinatge Torredembarra: Keyra Espelt i Marina Arbòs.

La jornada ha estat organitzada pel Club Patinatge Artístic Torredembarra, amb la col·laboració de Regidoria Esport de l’Ajuntament de Torredembarra. La segona jornada tindrà lloc el proper 8 d’abril, al Pavelló del Club Gimnàstic Tarragona.