.

.

TOTS 21

L'alcalde de Salou, Pere Granados. Foto: Tots21
L’alcalde de Salou, Pere Granados. Foto: Tots21

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha carregat avui, des de Fitur, contra les institucions per no donar visibilitat a Salou en l’estand que la marca Costa Daurada té a la fira de Madrid. Granados ha explicat que “no demanem un estand propi, volem seguir amb Costa Daurada, però volem que la nostra marca es vegi”.

L’alcalde de Salou ha posat com a exemple la Fira de Dublin, una fira on la capital de la Costa Daurada participa des de fa anys amb Turespaña. “Allí se’ns permet tenir una major visibilitat, pagant, però jo no demano que sigui gratuït, només que se’ns permeti”, ha esclarit el batlle. “Què hem de fer si volem tenir presència a Irlanda, un mercat importantíssim per a nosaltres? Continuar anant amb Turespaña i també amb Catalunya”, ha afegit.

L’espai de Catalunya a Fitur. Foto: Tots21

Granados ha titllat de “molt lamentable” que Catalunya i la Costa Daurada no s’adonin que la marca potent de la zona és Salou, “una destinació que no és només de sol i platja, sinó que té una oferta molt variada com es va demostrar ahir en la presentació del calendari de turisme esportiu i gastronòmic del municipi”.

L’alcalde de Salou va voler deixar clar que la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech, va fer ahir una “defensa molt ben argumentada de la nostra destinació, però encara hi ha persones que no veuen el potencial de la nostra marca”.

Jaume Garcia