.

Pere Granados, alcalde de Salou

Pere Granados, alcalde de Salou

Depsrés de la sortida del govern de Salou per part del grup municipal del PP –atesa la picabaralla per l’incompliment del pacte de relleu a l’alcaldia entre Pere Granados (CiU) i Mario Garcia (PP)– , l’alcalde Granados ha dictat decret de revocació de totes les competències que fins a dia d’avui exercien els tres regidors populars.

Així, l’alcalde ha reorganitzat les competències recuperades entre els restants membres del govern, i alhora ha realitzat nous nomenaments de les tinences d’alcaldia. També ha aprofitat per fer una sèrie de reajustaments polítics i funcionals dins les delegacions per millorar la gestió. Per tant, a partir d’ara les regidories queden repartides de la següent manera:

– Jesús Barragán: Regidoria de Serveis Interns, Contractació, Patrimoni, Gestió Econòmica, Ocupació i Noves Tecnologies.

– Marc Montagut: Regidoria de Planificació del Territori, Habitatge, Domini Públic i Contractació d’Obra Pública.

– Júlia Gómez: Regidoria de Platges, Ensenyament i Formació, Infància i Joventut.

– Benet Presas: Regidoria de Turisme, Promoció Turística, Estratègies i Projectes, i Dinamització.

– Ma José Rodriguez: Participació Ciutadana, Regidoria de Cultura i Festes, Manteniment de la Ciutat, Serveis i Via Pública.

–  Felip Ortiz: Regidoria d’Esports i Lleure

– Ramon Pascual: Regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, Acció Social, Salut Pública i Medi Ambient.

– Reyes Pino: Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum. Organització, Modernització i Qualitat de l’Administració.

Paral·lelament, la Junta de Govern Local queda formada per Granados, Marc Montagut, Jesús Barragán, Julia Gómez, Benet Presas, Ma José Rodríguez, Reyes Pino. Alhora, Montagut és el primer tinent d’alcalde; Barragán (2n); Reyes Pino (3a); Gómez (4a); Presas (5è) i Rodríguez (6a).

Granados ‘garanteix’ la gestió al consistori

Malgrat el canvi de carteres, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha comentat que els canvis que suposa aquesta nova distribució de delegacions “seguiran garantint el treball i la millora de la gestió del govern per a la millora de la ciutat i permetran encarar la resta del mandat amb eficàcia”. Afegia que “l’acció política de govern continuarà amb el nostre full de ruta, que se centra en polítiques a favor de la cohesió i el benestar social, l’ocupació, el manteniment dels serveis públics, el progrés de la ciutat i la qualitat de vida dels ciutadans”.

També l’alcalde posa de manifest que “el fet que els tres regidors del grup municipal del PP hagin abandonat, no merma la nostra predisposició ni obstaculitza a buscar el màxim consens amb la resta de partits”.