.

.

TOTS 21

Pere Granados considera que “hi ha marge de negociació i d’acord, sempre hi quan no hi hagi postures inamovibles”. Foto: Ajuntament

L’alcalde Pere Granados ja ha convocat la primera reunió de la comissió de treball creada amb representants veïnals per a la primera quinzena de setembre (la data definitiva està per concretar), per tal que propietaris i veïns dels edificis contigus als que inicialment s’havien plantejat en la proposta d’ordenació de l’Eix Cívic puguin posar damunt la taula propostes concretes a estudiar.

Segons s’afirma en una nota de premsa feta pública per l’ajuntament, “des del primer moment” Granados ha volgut “obrir un nou espai de diàleg i de participació amb propietaris i veïns de la zona del barri de la Salut”. La intenció és la de recollir idees i propostes sobre l’ordenació de l’espai de la zona dels edificis que contemplava la proposta inicial, i que el propi batlle va aturar fa unes setmanes, amb la idea d’anar incorporant aquelles modificacions substancials viables que s’anessin acordant.

En aquest sentit, l’alcalde confia en que, malgrat les protestes, “s’arribin a acords com els assolits fins ara, per anar avançant en una proposta de consens, en benefici de l’interès general i, sobretot, per a la millora de la qualitat de vida del barri de la Salut”.

Granados considera que “hi ha marge de negociació i d’acord, sempre hi quan no hi hagi postures inamovibles. Nosaltres anem treballant modificacions i canvis que poden ser interessants”. Alhora recordava que una de les grans prioritats i hàndicaps de la zona del barri de la Salut és el de l’aparcament de vehicles. Sobre això afirmava que “volem proposar una millora necessària en aquest aspecte, dotant de major mobilitat i places per descongestionar l’espai públic”.

Redacció