.

Imatge d'un dels torneigs

Imatge d'un dels tornejos

Aquest mes d’agost Torredembarra s’ha convertit en la capital catalana dels esports de raqueta. Concretament, del 9 al 17 d’agost ha viscut una setmana intensa en quan a tornejos i activitats de tennis platja, pàdel i tennis.

Com hem dit, del 9 al 17 d’agost s’ha celebrat un torneig per a cada una d’aquestes disciplines, campionats tots organitzats pel Tennis TDB, fent d’aquests 8 dies una “festa major esportiva” contínua a Torredembarra. Si més no, tan sols cal comprovar la gran participació de jugadors/res total en aquesta setmana màgica dels esports de raqueta: gairebé 250 persones han participat entre tots els campionats.

• Open nocturn de Tennis, del 9 al 16 d’agost i patrocinat per SET Assessors, ha viscut la seva 3a edició, augmentant aquest estiu el nombre de jugadors/res (44 en total), repartits en dos quadres masculins i incorporant la categoria d’infantils respecte l’any anterior.

• Open nocturn de pàdel, també del 9 al 16 d’agost i amb el patrocini de BEEP Torredembarra, ha arribat a l’11a edició sent ja un referent esperat dins dels campionats de l’estiu de pàdel, i amb una participació rècord de 72 parelles repartides en dos categories masculines i dos de femenines.

• Torneig Tradicional de Tennis Platja, del 9 al 17 d’agost, el qual ha gaudit de la seva 34a edició, un campionat que és tot un clàssic pioner d’aquesta disciplina, ja que és el torneig de tennis platja més antic de l’estat (la seva primera edició va ser el 1980), ha estat disputat per 29 parelles, dividides en categoria masculina, femenina, mixta i infantil.

El Tennis TDB s’identifica amb una clara aposta pel turisme esportiu de Torredembarra, fet que es demostra en què en tots aquests tornejos ha estat oberta la participació a tothom (socis del Club i no socis la majoria de vacances estiuenques a la vila i rodalies), i també en el fet en la magnífica i nombrosa expectació, tan de torrencs com de turistes, que han rebut aquests campionats tots els diferents dies que s’han disputat. El pàrquing del Tennis TDB ha estat “ple fins la bandera” cadascuna de les jornades, amén de quedar-se petites les grades tan de les pistes de tennis com les pàdel. I pel que fa al Torneig Tradicional de Tennis Platja, més de 50 persones van acudir a gaudir dels enfrontaments de la fase final.