TOTS 21

Díptic de la festa major a Els Pallaresos.

Díptic de la festa major dels Pallaresos.

L’Ajuntament dels Pallaresos, a través de la regidoria de Festes, ja ha posat al servei dels veïns i veïnes del municipi una gran varietat d’activitats adreçades a tots els públics.

D’entre les activitats organitzades enguany per l’Ajuntament destaca la tradicional baixada d’andròmines que es realitzarà a l’Avinguda de la Generalitat. Després de la prova s’atorgaran premis a l’originalitat i la velocitat punta, entra d’altres categories. Aquesta activitat no té límit d’edat i hi poden participar vehicles d’altres municipis.

La música serà l’altre protagonista de les festes amb el concert de ‘Virus’ dijous, ‘Centaure’ divendres i ‘Saturno’ dissabte.

A més aquest any s’han reubicat molts dels actes amb l’objectiu de minimitzar l’impacte de la música de les atraccions amb les dels concerts. El dia 4 s’instal·larà un punt informatiu de la Creu Roja adreçats als joves. Pels actes del matí també s’habilitaran dos punts de serveis de begudes fresques per combatre l’”onada de calor” alhora que els veïns i veïnes gaudeixen d’una jornada lúdic-festiva.

Diumenge a les 18h serà el dia dedicat a la Jornada Castellera amb l’actuació de Pallaresos, els Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre.

El dia 7 també actuarà el Ball de Diables de Pallaresos a les 22.30h amb les colles convivades de El Catllar, Mora i Hospitalet. El Ball de Diables de Pallaresos instaurarà el Ball de Sant Miquel i també té preparada una sorpresa pel final del seu recorregut. Aquest encara s’ha d’acabar de concretar en funció de l’ubicació de la fira.
El concurs de fotografia, el torneig de ping-pong i l’exhibició de gimnasia rítmica són algunes de les novetats d’enguany.