TOTS 21

Gordillo, en una imatge d’arxiu.

José Antonio Gordillo, acompanyat del seu segon Abel Segovia, s’ha acomiadat aquest dimarts de l’afició grana després de ser acomiadat ahir pel consell d’administració del Nàstic, que continua sense haver confirmat cap substitut. En roda de premsa ha afirmat que «esperava una mica més paciència».

«Em fa mal per dins tot, vaig venir a casa corrent per ajudar i ha estat una carrera d’obstacles, hem anat trampejant com hem pogut, no ha pogut ser, els resultats manen i és hora de dir adéu i donar les gràcies a tothom», assenyalava davant la premsa. «Trist i decebut» com estava, no s’ha mostrat sorprès per l’implacable que resulta ser el aquest món amb els entrenadors. «Sóc home de futbol i ho entenc. No sé per què, potser perquè sóc ximple, després d’un inici complicat jo em veia amb forces i ganes».

Tanmateix, s’ha volgut reivindicar afirmant que la decisió «no és justa. Ara recuperava gent». Les lesions han jugat en la seva contra, fins al punt de queixar-se amb un certa amargor: «M’ha faltat poder competir amb tots per a poder haver-li tret rendiment a la plantilla».