.

Gordillo, presentat avui pel preident, Josep Maria Andreu

José Antonio Gordillo dirigirà aquest dimarts a partir de les 10.30 hores la seva primera sessió com a nou entrenador del Nàstic després de ser presentat oficialment aquest dilluns a la tarda. L’acompanyaran Abel Segovia com a segon entrenador i Jordi Abella com a preparador físic.

Durant l’acte de presentació del nou tècnic, el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha volgut agrair a Gordillo la seva predisposició per acceptar el repte que es planteja en les tres últimes jornades del campionat. Andreu ha assegurat que “és un orgull que un dels millors jugadors de la història del club sigui el nou entrenador.”

Per la seva banda, José Antonio Gordillo ha confessat que s’ho va pensar molt poc quan va rebre la trucada del Nàstic, perquè entenia que havia de venir a ajudar. El tècnic ha reconegut que “és una situació complicada però m’agrada l’equip i hi ha molt bons jugadors. Estic convençut que ho traurem treballant dur i amb entrenaments de qualitat. Hem de pensar que tenim una mini lliga de sis equips per davant i hem de quedar dels tres primers.”

L’arribada d’Abel Segovia i Jordi Abella al cos tècnic suposa la sortida de Xisco Muñoz i Alberto Berrocal.

La presentació oficial, que també ha tingut la presència del vicepresident, Jordi Virgili, ha acabat amb la fotografia del president i el nou entrenador a la gespa del Nou Estadi, que dissabte viurà el debut a la banqueta de José Antonio Gordillo. Serà a les 16 hores davant la Cultural y Deportiva Leonesa en partit corresponent a la jornada 40 de LaLiga 1|2|3.