.

El vestidor grana vivint l’eufòria després de la primera victòria de la temporada. Foto: Nàstic

Ni directius, ni tècnic ni entrenador han dissimulat després de la victòria contra l’Osasuna d’aquesta tarda per 1-0 que el triomf (el primer de la temporada i que permet sumar quatre punts de quinze possibles) ha estat la millor vacuna per tractar un quadre clínic que presentava ja símptomes de depressió. El president, Josep Maria Andreu, reconeixia als micròfons de Tarragona Ràdio que “ploraria per aquesta victòria. Estem a la cinquena jornada i ja estem patint. Estic content per 3 persones: per l’afició, pel Josep Maria Grau i pel míster. Els punts d’avui ens donaran confiança i relaxament”.

El tècnic, José Antonio Gordillo, admetia sense embuts que “el vestidor s’ha tret una gran motxilla de sobre”. “La moral i l’estat d’ànim per afrontar el derbi és diferent ara”, afegia en relació al partit que han de jugar contra un Reus Deportiu cada cop més perillós (avui ha guanyat 0-1 al camp del Tenerife).

Per la seva banda, Fali reconeixia que “ens mengem molt el cap quan perdem. L’afició se’n va fotuda i nosaltres també. Perdre ens fot molt”. I Albentosa deixava clar que “per a un grup jove i amb ganes de créixer era important mantenir la porteria a 0 i la primera victòria”.

Gordillo: “Em dona tranquil·litat perquè no ho estàvem passant bé”

“Em quedo amb el compromís de tots. Hem tingut la pilota, hem estat solidaris i hem arribat”, explicava un Gordillo que considera que “l’equip s’ha de sentir còmode al Nou Estadi. Hem de fer-ho bé per enganxar la nostra gent”. El tècnic considerava que el rendiment aconseguit en aquest partit “és la nostra línia a seguir. És el primer que juguem complet amb la idea que teníem. Hi ha hagut diverses traves, però a poc a poc anem recuperant gent que ha de ser important”.

“Em dóna tranquil·litat -confessava respecte a la victòria i a la manera com s’ha aconseguit- perquè no ho estàvem passant bé. M’alegro de les paraules del president, el consell també ho està passant malament, igual que l’afició. A veure si arrenquem amb aquesta victòria”.

Andreu: “Ens va fer molt de mal que al primer partit ens empatessin al 94”

De fet, Andreu semblava haver rejovenit. “Aquests tres punts han de servir per donar confiança i tranquil·litat. Tenim bona plantilla, i avui s’ha demostrat. Avui són tres punts d’or”, afirmava. “Ens va fer molt mal que al primer partit (contra el Tenerife a casa) ens empatessin al 94. Tornàvem a veure fantasmes”, assegurava com si el resultat hagués fet el mateix efecte que un exorcisme.