.

.

TOTS 21

Juan Carlos Campillo va rebre el reconeixement de mans de Marc Tarragó, director general del Golf Costa Daurada. Foto: Cedida

Juan Carlos Campillo, delegat juvenil del Golf Costa Daurada durant set anys, va ser el protagonista, el 31 d’octubre passat, d’una de les jornades més emotives de totes les que s’han celebrat al Club.

En el marc de la vuitena Prova del XX Júnior Baby Cup, Campillo va rebre un calorós i merescut homenatge per la seva trajectòria, tant a favor de la promoció de l’esport del golf entre els més joves com dels èxits aconseguits en competició a nivell de Catalunya.

Els participants, més d’un centenar, van gaudir d’una jornada única amb un welcome pack consistent en joguines per a tothom, sorteig de regals i premis especials. En aquest aspecte volem agrair el patrocini i col·laboració d’Inocente Santos, propietari de la firma de joguines Fentoys.

Els inscrits a aquesta prova van comptar, també, amb els serveis del prestigiós clubmaker i clubfitter professional David Canet.

Juan Carlos Campillo va rebre el reconeixement de mans de Marc Tarragó, director general del Golf Costa Daurada.

Redacció