.

.

TOTS 21

Els 72 jugadors inscrits van competir sota la modalitat Fourball i van gaudir dels diversos obsequis i atencions facilitats per l’organització i els patrocinadors

Els 72 jugadors inscrits van competir sota la modalitat Fourball i van gaudir dels diversos obsequis i atencions facilitats per l’organització i els patrocinadors

Tot coincidint amb la celebració de la Festa Major de Santa Tecla a Tarragona, el Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center va acollir la primera edició del Torneig Santa Tecla de Pitch & Putt. La proposta va reunir fins a 72 jugadors, els quals van gaudir de dues jornades esportives marcades pel bon ambient entre els participants i per l’excel·lent clima que va regnar sobre un camp en perfectes condicions. La competició va ser celebrada sota la modalitat Fourball, en la qual quatre jugadors repartits en parelles juguen cadascú d’ells la seva bola.

A cada forat puntua només el resultat més baix obtingut per cada bàndol, de manera que guanya el forat qui assoleixi una millor puntuació. Aquest sistema de joc és molt popular en els partits entre amics, i permet un joc àgil i dinàmic que fomenta el bon ambient entre els participants. Un cop finalitzat el recorregut per part dels 72 jugadors inscrits, els guanyadors en categoria Scratch van ser les parelles formades per Manel Miralves i Jose Joan Masip, i per David Solé i Daniel Garcia.

En Hàndicap Inferior, el millor resultat va ser el de les parelles integrades per Joaquim Roberto i Adolfo Martínez i per Pere Curto i Miguel Usón, mentre que en Hàndicap Superior la victòria va ser per a les parelles formades per Fernando López Meury i Elena Meury, i per Abel Baños i Joan Anglès.

Ells, junt amb la resta de jugadors participants d’aquest primer Torneig Santa Tecla de Pitch & Putt organitzat pel Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, van gaudir també de les diverses atencions ofertes als participants, com ara aperitiu amb música en viu i la mamadeta típica de les festes tarragonines, oferta a la terrassa del restaurant, així com diversos obsequis per gentilesa dels patrocinadors d’aquest torneig: Oli Priordei, Yves Rocher i Casino de Tarragona.

De cara al futur, la propera cita del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center amb el Pitch & Putt tindrà lloc el proper 13 d’octubre, amb la celebració d’una nova competició sota la modalitat de parelles Fourball.