.

Plantilla del CFS El Catllar. Foto:CFS El Catllar

Els catllarencs van guanyar aquest dissabte contra el Finques Verona FS Tàrrega collint una important golejada després d’un tens enfrontament que es va saldar amb tres jugadors de l’equip rival expulsats. La targeta vermella més destacada era la del meta targarí al minut 13 de la primera part per actitud polèmica i que va obligar al seu equip a continuar el joc amb porter-jugador ja que no disposava de porter reserva. No obstant això, els del Baix Gaià ja s’avançaven en el marcador des del minut 7 amb un gol de Dani. Amb aquesta victòria els de Cèsar Silva es recuperen de les dues últimes derrotes, i reforcen així la seva posició a la Lliga -cinquens- i se situen a només dos punts del seu predecessor. El Catllar Atlètic reprenia l’activitat a casa després de dues setmanes d’inactivitat. Els primers minuts de partit van transcórrer sense accions de perill clares, fins que un servei de banda, al minut 7 de joc, va ser el preludi de l’1-0, un gol de Dani estrenava el marcador a favor pels del Baix Gaià. Poc després, al minut 10, el meta de l’equip visitant no va tenir temps per reaccionat davant de l’encertat i veloç xut de Juanito que va arribar a peus de Jordi S. per establir el 2-0. A partir d’aquest moment, el ritme del partit va augmentar per part d’ambdós conjunts. Però al minut 13 una desafortunada acció per part del porter visitant en vers el catllarenc Juan Carlos va acabar amb el meta del Tàrrega expulsat amb vermella directa. L’acció desanimava un Tàrrega que els següents 2 minuts va veure com els locals assestaven dos gols, per part d’Àlex i Miguel, que pujaven el 4-0 al marcador. No obstant això, els targarins van mostrar actitud de reprendre el partit assetjant la porteria dels catllarencs. Tot i l’actuació del porter J.Canela, els visitants van aconseguir escorar dos gols i establien el 4-2. Però, quan restava un minut pel descans, els del Catllar frenaven l’intent de remuntada gràcies a un xut llarg de Dani que acabava en gol i imposava el 5-2 amb el qual s’arribava al descans. Els del Catllar van encetar la segona part ampliant el seu avantatge gràcies a un gol de Juanito que imposava el 6-2 als 35seg del joc. A partir d’aquí, ambdós conjunts van iniciar una dinàmica frenètica, amb ocasions a una porteria i l’altra, que es va veure interrompuda per una nova targeta vermella i, conseqüent expulsió per acumulació, a l’equip visitant. Tot i així, el quadre targarí, que no abaixava els braços, va posar a prova en diverses ocasions al meta local, ara F.Gavilán, durant els següents minuts. El porter del Catllar va emprar-se a fons per mantenir l’avantatge de l’equip però, finalment, el Tàrrega va acabar marcant el 6-3 al minut 14. Els locals van assestar un fort cop a les aspiracions dels targarins en fer el 7-3 i, tot seguit, el 8-3, per part de Dani, que deixava pràcticament sentenciat el partit. Quan restava un minut pel final, els del Catllar, lluny de conformar-se, un xut de porteria a porteria de F.Gavilán i el primer gol d’Aleix a la lliga ampliaven encara més el marcador, tot i això entre aquest els de la terra ferma anotaven els seu 4t gol. Amb la tensió alta, els de Tàrrega van quedar-se amb un home menys amb motiu de la targeta vermella, per acumulació, que va rebre un dels seus integrants. Però, amb tot plegat, encara restava una última jugada, el catllarenc Miguel, sota el xiulet, marcava l’11-4 final. ANA GRANADO Resultats de la jornada dels altres equips del club CFS EL CATLLAR AT (INFANTIL)… 5 – 2 …INSTITUT JAUME I CFS EL CATLLAR AT (FEMENÍ) … 2 – 0 … FUTBOLPAX TGN CE ‘B’ CFS EL CATLLAR AT ‘B’ … 5 – 7…CORNUDELLA DE MONTSANT