.

.

TOTS 21

Punter humà organitzat per ANC a Torreforta. Foto: Tarragona21

Punter humà organitzat per ANC a Torreforta. Foto: Tarragona21

El cap de llista de “Junts pel Sí” a la circumscripció de Tarragona, Germà Bel ha afirmat que “no ha sorprès la falta de compromís” en el projecte i ha deixat palesa la necessitat de crear un front comú entre els grups municipals per aconseguir la partida de 15 milions d’euros. Bel ha criticat la falta de col·laboració per part del govern i de les administracions en la planificació dels pressupostos generals pel projecte dels Jocs de Mediterrani.

Durant el primer acte abans de l’11S organitzat per ANC a Tarragona Bel també va destacar que “Tarragona és una ciutat amb un gran potencial” i va criticar que “s’hagin perdut oportunitats” per “polítiques econòmiques que han convertit a la ciutat en el paradigma de país desconnectat” .

L’Assemblea Nacional va celebra ahir a la tarda al barri de Torreforta l’acte central de la Regió IV de l’ANC amb motiu de la campanya per la Via Lliure, que se celebrarà a Barcelona el proper 11 de setembre.

La justícia social ha estat l’eix temàtic de l’acte, que va arrencat a les 18.30h amb una fira d’entitats socials, inflables i l’actuació dels Sacaires de Tarragona. A les 20.00h es va realitzat el punter humà sobre la justícia social.

Al llarg de l’acte també va intervindre el Pare Manel; el president de Súmate, Eduardo Reyes; l’economista, la mediadora i activista Fatima Souki, el president de l’ANC, Jordi Sànchez i el president de La Muntanyeta, Jaume Marí.