.

Imatges de la jornada.

Gerard Gras i Alfonso Masero s’han proclamat Campions del sisè Open de Pàdel Contra el Càncer, que per primera vegada s’ha disputat a les pistes del Club Tennis Tarragona, en guanyar als germans Víctor i Marc Sans. En categoria femenina les Campiones han estat Marta Valls i Montse Royo, que han superat a Eva Hernández i Rosa Maria Valera. Pel que fa a mixtes la parella formada per Paco Villa i Laia Buquera s’ha imposat a Buenaventura Pérez i Nuria Castillo.

Però més enllà del plànol esportiu, la cita ha tingut un marcat caràcter solidari. I és que tant la recaptació de les 180 inscripcions com les aportacions voluntàries a la fila zero es lliuraran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer per tal de que destini aquests recursos a la lluita contra la malaltia.

L’Open, que s’ha disputat dels dies 13 al 22 d’octubre, ha acabat aquest diumenge amb la festa de lliurament de premis, sorteig de regals i un partit d’exhibició amb destacades figures del pàdel provincial: Pete i Gerard Francino, Sergio Bursa i Ivan Garri.