.

Un dels participants amb perruca groga

Un dels participants amb perruca groga. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Els Chargrossos de Tarragona han dut a terme aquesta tarda el seu primer berenar electrònic on un dels principals reclams ha estat el concurs de ‘hot dogs’ en què han participat 9 nois i 5 noies davant l’expectació d’un centenar de persones al Passeig de les Palmeres, i el rècord ha quedat en 5 frankfurts menjats en cinc minuts.

Un instant de l'acte

Un instant de l'acte. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Una concursant ha participat durant el seu comiat de soltera

Una concursant ha participat durant el seu comiat de soltera. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Entre els concursants masculins han destacat Víctor Muñoz y Carles Vilaplana que han aconseguit a la vegada menjar en cinc minuts fins a cinc ‘hot dogs’ de manera que han hagut de desempatar posteriorment menjant un sisé frankfurt. Vilaplana ha estat el que se l’ha menjat més ràpid esdevenint el guanyador principal d’aquesta primera edició del concurs.

Un altre dels participants

Un altre dels participants. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

En la tanda femenina, la Davinia Collazo i la Maria del Mar Herrero han aconseguit menjar 3 frankfurts cadascuna. En el torn de desempat ha estat Collazo la que ha tardat menys en menjar-se la salsitxa.

Desempat masculí

Desempat masculí. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Desempat femení

Desempat femení. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Tots els participants i finalistes s’han endut premis variats. Els guanyadors de les dues categories per la seva part han aconseguit la placa del mèrit de guanyador i un sopar per dues persones en un restaurant de la ciutat en el cas d’ell i una sessió de perruqueria ella. A més el guanyador principal s’ha endut 100 euros.

Carles Vilaplana, guanyador principal amb cinc frankfurts més un al desempat

Carles Vilaplana, guanyador principal amb cinc frankfurts més un al desempat. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

L’esdeveniment ha anat amenitzat i presentat per un ‘speaker’, la música de diversos dj’s, un saxofonista anomenat JB amb la cara pintada com el Joker i l’animació del públic i els amics dels participants, molts d’ells en grups d’amics. Per exemple ha destacat la participació d’una concursant que ha estat apuntada per les amigues per realitzar aquesta prova d’entre altres com a comiat de soltera.

El berenar electrònic ha continuat i s’allarga fins a les 23h i els Chargrossos han fet un balanç positiu esperant poder repetir l’any vinent.

-Adrià Recasens-