.

.

TOTS 21

A l'acte hi va assistir l'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la cònsol del Marroc a Tarragona, Lleida i Aragó, Saloua Bichri, i de diversos regidors i regidores del Consistori.

A l’acte hi va assistir l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la cònsol del Marroc a Tarragona, Lleida i Aragó, Saloua Bichri, i de diversos regidors i regidores del Consistori.

L’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, presidida per Vicente Vílchez, va recaptar 6.000 euros gràcies a la IX edició de la gala benèfica anual a benefici de la investigació contra el càncer, que va tenir lloc aquest dissabte passat al Teatre Auditori de Salou (TAS) sota el títol “Un, dos, tres… ¡La gala otra vez!”. A l’acte hi va assistir l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la cònsol del Marroc a Tarragona, Lleida i Aragó, Saloua Bichri, i de diversos regidors i regidores del Consistori.

L’espectacle, presentat pel periodista Ricard Checa, va comptar amb música dels anys 80, humor i ball. La direcció artística va anar a càrrec de l’actor Mickey Mora.

Recordem que l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí va ser fundada l’any 2011 per la salouenca Murielle Reig, traspassada l’any 2018.