.

Instant de la formalització de l'acord

Instant de la formalització de l'acord

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, i el director gerent de l’empresa de serveis Dr. Hogar, Vicente González, han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu principal la creació de sinèrgies que puguin beneficiar a totes dues parts. Dr. Hogar (Soluciones Integrales para la Salud) és una empresa amb seu a Vila-seca (carrer dels Ferrers, 6, baixos 2) que ofereix tot tipus de serveis, incloent atenció a malalts crònics i persones de la tercera edat, atenció del pacient a domicili, treballs de manteniment, obres, etc.

El conveni estableix que Mare Terra Fundació Mediterrània promocionarà i recomanarà aquesta companyia entre els membres de les més de 60 associacions que aglutina la Coordinadora d’Entitats de les Comarques de Tarragona (CECT), especialment aquelles que estan relacionades amb la salut i els serveis socials. Dr. Hogar, per la seva banda, es compromet a destinar a Mare Terra una part dels beneficis que hagi aconseguit gràcies a les recomanacions de l’entitat. Mare Terra reinvertirà aquests diners en ella mateixa, ja que gairebé no rep cap subvenció i més del 90% de les seves despeses depenen de la seva capacitat de generar beneficis.

És el primer conveni d’aquestes característiques que l’entitat ha signat amb una empresa privada. Però no serà l’últim. Segons ha explicat el seu president, Ángel Juárez, “ni Mare Terra ni la CECT reben pràcticament  subvencions, i volem seguir així, perquè pel treball crític que desenvolupem no podem dependre econòmicament al 100% de les administracions públiques”. En aquest sentit, Juárez ha assegurat que “estem obrint noves línies per aconseguir ingressos, i el conveni amb Dr. Hogar és només un exemple, però aviat hi haurà més. Ho hem de fer així, perquè si hi ha una cosa que no podem perdre és la nostra independència”.

Per la seva banda, Vicente González ha mostrat la seva satisfacció per poder posar en marxa aquesta relació de col·laboració i ha assegurat estar “encantat” de poder participar en el projecte social de la CECT.