.

.

TOTS 21

Imatge de grup dels guardonats. Foto: Cambra

Freshly Cosmetics ha estat la guanyadora de la sisena edició del Premi Pime de l’any Tarragona 2022, que impulsen el Santander, Cámara de España, les Cambres de Tarragona i Reus i La Vanguardia, segons la decisió del jurat, integrat per aquestes empreses i institucions, més la subdelegació del Govern.

L’acte de lliurament ha tingut lloc a la Cambra de Tarragona aquest matí i el Premi Pime de l’Any Tarragona 2022 l’ha lliurat Sonia Colomar, directora territorial del Santander a Catalunya, i l’ha recollit Miquel Antolín, cofundador i CEO de Freshly Cosmetics.

Els quatre accèssits s’han atorgat a: 

Transportes Envasado y Manutención, lliurat per Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i recollit per Daniel Fàbregas, director general.

Biosfer Teslab, lliurat per Joan Sabaté, subdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona, i recollit per Núria Amigó, consellera delegada.

English Summer, lliurat per Alejandro Teodoro, representant de La Vanguardia i recollit pels germans Jordi, Felipe i Carolina Fleix Wright.

Pósito 2, lliurat per Jordi Just, president de la Cambra de Reus, i recollit per Antonio García, gerent  i Angel Pérez, director comercial.

Redacció