.

.

TOTS 21

Àngel Llàcer i Joel Joan protagonitzen l’obra.

El dijous 24 de maig, el Teatre Tarragona presenta l’obra ‘Frankenstein’ de Guillem Morales, interpretada per Àngel Llàcer i Joel Joan. Per primera vegada, l’espectacle comptarà amb l’adaptació per a persones amb discapacitats sensorials. Així, per facilitar la comprensió de la parla i millorar la distància entre la persona emissora i la receptora s’instal·larà un triple servei: sobretitulació en pantalla del llibret per a persones amb discapacitat auditiva, àudio descripció per a persones cegues i servei de bucle d’inducció magnètica i so de sala amplificat per als usuaris amb implants coclears o dificultats auditives lleus.

La iniciativa és fruit de la col·laboració entre les conselleries de Cultura i Polítiques d’Igualtat i també ha comptat amb el suport de l’ONCE. El servei s’ha iniciat com una prova pilot per tal  de testar la possibilitat de dotar els teatres de la ciutat d’un sistema amb noves tecnologies que ofereixen solucions per a persones amb discapacitats sensorials.

L’obra Frankenstein està basada en la novel·la de Mary Shelley publicada l’any 1818 sobre un dels monstres més famosos de la història que mostra les tenebres d’una societat incapaç d’assumir la diferència.